MAATbeveiliging

MAATbeveiliging bestaat 10 jaar

  • 9 April 2018
  • Leestijd 2 minuten

MAATbeveiliging, dé specialist op het gebied van retailbeveiliging bestaat deze maand 10 jaar. MAATbeveiliging is ontstaan vanuit een samenwerking van Ruud Knipscheer, Arjan van de Wetering en Romano Rolleri. Inmiddels heeft MAATbeveiliging bijna 1.000 mensen in dienst, is actief in 3 landen en heeft een duidelijke visie voor de toekomst: de hospitality mindset inzetten in andere sectoren. 

v.l.n.r.: Romano Rolleri, Ruud Knipscheer, Arjan van de Wetering.

Het ontstaan

Het begon in 2008, toen Ruud, Arjan en Romano met elkaar in contact kwamen. Alle drie hadden ze ervaring opgedaan in de beveiligingsbranche, de politie en in het Retail management. Vanuit deze achtergrond en brede opgedane kennis zagen ze dat er wat miste in het beveiligingslandschap: een specialisme. Er was een nichespeler nodig op de beveiligingsmarkt die zich focust op retailbeveiliging. In de afgelopen 10 jaar heeft MAATbeveiliging deze duidelijke focus behouden waar nooit van afgeweken is.

Grote groei

In de jaren die volgden is er keihard gewerkt, zijn er goede en minder goede keuzes gemaakt maar is er een prachtig bedrijf neergezet. Een bedrijf dat klein begon, maar in korte tijd is uitgegroeid tot een mooie organisatie met inmiddels bijna duizend medewerkers in dienst.

MAATbeveiliging is begonnen in de regio Rotterdam, maar al snel werden ze een landelijke speler. En zelfs Nederland werd te klein. In 2011 hebben ze de eerste vestiging geopend in Duitsland en in 2015 volgde een vestiging in België.

Verbreden

Een rode draad in de dienstverlening is altijd hospitality driven security geweest. Ruud Knipscheer: “De kwaliteit die we kunnen leveren bij winkelbeveiliging en de kennis die onze beveiligers hebben opgedaan in de retailsector, kunnen we ook toepassen op andere sectoren, zoals de zorg, logistiek en leisure sector. Zo blijven we een nichespeler, maar hebben we de mogelijkheid om onze kennis en vaardigheden optimaal in te zetten."

Visie voor de toekomst

Arjan van de Wetering: “We weten dat we altijd meer én beter kunnen. Samen met onze klanten willen we beter worden, onze kennis delen en ons werk inzichtelijk maken. Zo kunnen we op een open en eerlijke manier werken aan uitstekende beveiliging, op alle fronten. We zijn er klaar voor om nieuwe vormen van dienstverlening uit te proberen en kennis te maken met andere sectoren. Daar werken we met elkaar keihard aan!”.

Samen met onze klanten willen we beter worden, onze kennis delen en ons werk inzichtelijk maken.