Ons verhaal

Hospitality Driven Security

Hoe het allemaal begon

MAAT Security, dé specialist in Hospitality Driven Security, is de jongste telg binnen de MAAT familie en ontstaan in 2015 vanuit een duidelijke vraag binnen de bewakingswereld om diensten aan te bieden op MAAT van de klanten, in een transparant partnership met de focus op én het respect voor mensen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Het ontstaan van MAATbeveiliging Nederland

MAATbeveiliging is ontstaan vanuit een samenwerking van Ruud Knipscheer, Arjan van de Wetering en Romano Rolleri. Inmiddels bestaan we al tien jaar, hebben we met de groep bijna 900 mensen in dienst en zijn we met een duidelijke visie klaar voor de toekomst: onze hospitality mindset verder inzetten in verschillende sectoren.

Ons verhaal begon in 2008, toen Ruud, Arjan en Romano met elkaar in contact kwamen. Alle drie hadden ze ervaring opgedaan in de bewakingsbranche, de politie en in retailmanagement.

Vanuit deze achtergrond en brede ervaring, zagen ze dat er wat miste in het bewakingslandschap: een specialisme. Er was een nichespeler nodig op de markt, een nichespeler die zich focust op retail met een ‘hospitality driven’ aanpak.

Duidelijke focus

Het grote avontuur was begonnen. In de jaren die volgden is er keihard gewerkt, zijn er goede en minder goede keuzes gemaakt, maar is er een prachtig bedrijf neergezet. Een bedrijf dat klein begon, maar in korte tijd is uitgegroeid tot een mooie organisatie met inmiddels bijna 900 medewerkers in dienst.

Grote groei

We zijn begonnen in regio Rotterdam, maar al snel werden we op vraag van onze klanten een nationale speler en zelfs Nederland werd te klein. Onze kwalitatieve dienstverlening op MAAT van onze klant werd zo gewaardeerd dat onze internationale klanten de vraag stelden om deze dienstverlening ook in Duitsland te organiseren. Om deze reden hebben we in 2012 onze eerste vestiging geopend in Duitsland.  

Duidelijke focus

Het ontstaan van MAAT Security België

Onder het motto ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ hebben we binnen de Belgische organisatie een vierde MAATje mee aan boord genomen, namelijk Jan Swerts, die de Belgische security markt al kent sinds 2001.

“De focus op de tevredenheid van onze klanten én van onze agenten, hebben we gemeen en voelt aan als thuiskomen. Deze focus omzetten in de realiteit door een persoonlijke aanpak én met een specialisatie in onze mensen, is ons dagelijkse drijfveer om met veel goesting verder aan de slag te gaan!”

Kwaliteit staat, net als in de andere landen, centraal binnen MAAT Security België, wat zich ook vertaalt in het ISO 9001:2015 kwaliteitslabel en in het Secure Quality Kwaliteitslabel. Inmiddels bestaan we drie jaar in België en hebben we bijna 300 mensen in dienst. Samen blijven we groeien. Elke dag gaan we voor topkwaliteit en we zijn continu gefocust op nieuwe uitdagingen én oplossingen.

Het ontstaan van MAAT Security België

Visie voor de toekomst

We weten dat we altijd meer én beter kunnen. Samen met onze klanten willen we beter worden, onze kennis delen en ons werk transparant maken. Zo kunnen we op een open en eerlijke manier werken aan uitstekende bewaking, op alle fronten!

We zijn klaar om nieuwe vormen van dienstverlening aan te bieden en dit in verschillende sectoren. Daar werken we elke dag keihard aan!