Sectoren

Retail

Sterke focus op Retail

Retail: focus én met passie

Sinds de oprichting van MAAT in 2008 hebben we een sterke focus voor ogen gehouden. We hebben ons jarenlang specifiek gericht op het bewaken van winkels, winkelcentra en stadscentra. Door deze aanpak zijn we marktleider geworden binnen de Retail sector en we werken met veel passie en focus voor onze Retail klanten.

Winkelbewaking

Veel factoren kunnen invloed hebben op de veiligheid van een winkel. Door het open karakter, grote hoeveelheden goederen en samenkomst van mensen, is winkelcriminaliteit hardnekkig. Onze bewakingsagenten zijn getraind in het omgaan met kleine criminaliteit, zoals winkeldiefstal, zakkenrollen en agressie. Daarnaast bezitten ze de juiste communicatieve vaardigheden, zodat niet alleen de veiligheid maar ook de klantvriendelijkheid in uw winkel gewaarborgd is.   

Winkel- en stadscentra

Optimale beveiliging

Veiligheid in winkelcentra

Een winkelcentrum is een plek waar veel mensen samenkomen om recreatief te winkelen of voor de dagelijkse boodschappen. Hangjongeren, daklozen en junks kunnen dit winkelende publiek echter afschrikken en het veilige winkelklimaat verstoren. Om ook buiten de winkels te zorgen voor een prettige omgeving, zijn ons bewakingsagenten getraind om vroegtijdig in te grijpen, te anticiperen op situaties en zo escalaties te voorkomen.

Bewaking stadscentra

Steden met grote winkelketens trekken veel winkelend publiek. Dit publiek moet zich ook op straat veilig voelen. Wij werken nauw samen met de plaatselijke politie en weten hierdoor goed wat er speelt binnen een stad en winkelgebied. Bij het beveiligen van stadscentra komen de retailvaardigheden van onze bewakingsagenten goed van pas. Zo zijn ze bekwaam in het herkennen van kleine criminaliteit, winkeldieven en zakkenrollers.

Optimale beveiliging

Meer weten over winkelbewaking?

Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact op

    Uw e-mailadres gebruiken we enkel om uw contactaanvraag te behandelen en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

    Bedankt

    Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.