Sectoren

Evenementen

Evenementen bewaking

Bewaking van evenemementen

Bij MAAT Events begrijpen we dat elk evenement uniek is en een specifieke benadering vereist voor veiligheidsmanagement. Ons doel is om u een veiligheidservaring van topkwaliteit te bieden die naadloos aansluit op uw evenement, of het nu gaat om een groot publieksevenement, een exclusieve VIP-bijeenkomst of een zakelijk congres. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat iedereen - van de gasten en bezoekers tot de medewerkers - zich veilig voelt en kan genieten van het evenement. Ons team van professioneel opgeleide beveiligingsagenten is ervaren in crowd management, proactieve beveiliging en hospitality, en is altijd paraat om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Bewaking van evenemementen

Events vragen om ultieme experience

Grote events, al dan niet met spraakmakende publiekstrekkers, vereisen de best mogelijke bewaking. Elke bezoeker, gast, vip of medewerker van een event is in eerste instantie bezig met het creëren van plezier. Uiteraard kan dit enkel binnen een veilig kader gebeuren. Het begeleiden van mensenmassa’s wordt volgens de regels van professioneel crowd management  georganiseerd. Bovendien moet ongewenst storend gedrag en gevaarlijke voorwerpen steeds vermeden worden. De best mogelijke bewaking van events? De vraag is door en met wie!

Events vragen om ultieme experience

Pro-activiteit & hospitality driven security

MAAT Security heeft een team top bewakingsagenten in dienst die optimaal getraind zijn wat betreft houding, vaardigheden, het herkennen van én anticiperen op ongewenst gedrag, profiling en discreet maar krachtdadig optreden in geval van ongewenst gedrag.

Onze bewakingsagenten zijn professionals die zich focussen op de veiligheid van het event én op de veiligheidsbeleving van de bezoekers. Op die manier kunnen we met MAAT Security verschillende rollen aan, van toegangscontroles tot de integrale bewaking van het evenement. In alle geval doet MAAT Security er alles aan om het evenement vlotjes te laten verlopen.

Pro-activiteit & hospitality driven security
Op zoek naar beveiligingsoplossingen op maat voor uw evenement?

Op zoek naar beveiligingsoplossingen op maat voor uw evenement?

Vul het onderstaande formulier in en laten we samen een veilig en succesvol evenement realiseren.

Contact

MAAT Events

Klaverbladstraat 19A, 3560 Lummen

    Uw e-mailadres gebruiken we enkel om uw contactaanvraag te behandelen en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

    Bedankt

    Wij nemen z.s.m. contact met u op.