Sectoren

Evenementen

Evenementen bewaking

Events vragen om ultieme experience

Veiligheidsbeleving

Grote events, al dan niet met spraakmakende publiekstrekkers, vereisen de best mogelijke bewaking. Elke bezoeker, gast, vip of medewerker van een event is in eerste instantie bezig met het creëren van plezier. Uiteraard kan dit enkel binnen een veilig kader gebeuren. Het begeleiden van mensenmassa’s wordt volgens de regels van professioneel crowd management  georganiseerd. Bovendien moet ongewenst storend gedrag en gevaarlijke voorwerpen steeds vermeden worden. De best mogelijke bewaking van events? De vraag is door en met wie!

Events vragen om ultieme experience

Pro-activiteit & hospitality driven security

MAAT Security heeft een team top bewakingsagenten in dienst die optimaal getraind zijn wat betreft houding, vaardigheden, het herkennen van én anticiperen op ongewenst gedrag, profiling en discreet maar krachtdadig optreden in geval van ongewenst gedrag.

Onze bewakingsagenten zijn professionals die zich focussen op de veiligheid van het event én op de veiligheidsbeleving van de bezoekers. Op die manier kunnen we met MAAT Security verschillende rollen aan, van toegangscontroles tot de integrale bewaking van het evenement. In alle geval doet MAAT Security er alles aan om het evenement vlotjes te laten verlopen.

Pro-activiteit & hospitality driven security